Και τωρα?

κ.Αλαφουζο επειδη θα τον διωξεις που θα τον διωξεις (ΚΑΚΩΣ γιατι δεν φταιει αυτος που ειναι οι παικτες απληρωτοι και δεν εχεις προσδωσει στην ομαδα ως ηγετης την ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ... Υπαρχει μαλιστα φωτογραγια απο την καλοκαιρινη ομιλια σας στους παικτες ως ο διοικητικος ηγετης της στην οποια την ωρα που μιλατε ο Παπε Σο ΚΟΙΜΑΤΑΙ και ο Ζεκα εχει βαλει τα ποδια του ξυπολιτος πανω σε μια καρεκλα... ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ το Α και το Ω σε μια ποδοσφαιρικη ομαδα με 25 τσογλανια στο ροστερ... Ευθυνη ΘΑ ΕΙΧΕ και ο Φερειρα σε αυτο αν οι ΠΑΙΚΤΕΣ ΗΤΑΝ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ... Ειστε πολυ καλοπροεραιτος και κανονικα θα επρεπε να επαινειστε για αυτο αλλα δυστηχως μια ποδοσφαιρικη ομαδα θελει καλως εννοουμενη αλητεια, ποσο μαλλον οταν ξεχωρα απο το αγωνιστικο εχουμε να αντιμετωπησουμε απεναντι κοινους εγκληματιες του ποινικου δικαιου και ποσο ακομα περισσοτερο μαλλον οταν αυτοι οι εγκληματιες εχουν την πληρη αβαντα του κρατους αρα το να μας λετε οτι θα τους κυνηγηστε ΕΝΟΜΑ και με ΘΕΜΙΤΟΥΣ τροπους ειναι το λιγοτερο ΑΣΤΕΙΟ) και αφου δεν προκειται να δωσεις λεφτα (ΚΑΚΩΣ. ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ. ΟΧΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ) για μεγαλο ονομα, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ φερε καποιον φθηνο μεν με ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ δε... Οχι κανεναν Ουζουνιδη ουτε καποιον υπηρεσιακο απο μεσα λες και ειμαστε το αεκακι. Παρε τον Αναστασιου ΚΑΙ τον Εμπεν. Τον ανθρωπο που δουλεψε μαζι με τον Τεν Κατε, και τον γυμναστη με τον οποιο η ομαδα ετρεχε για τρια ημιχρονα. Ειδικα ο δευτερος ειναι υπεραπαραιτητος, γιατι η ομαδα δεν ξερει που παταει και που βρισκεται μεσα στο γηπεδο.

ΥΓ. Γνωριζω πολυ καλα πως η προπονητολογια οταν πανε να φανε τον τελευταιο ανταξιο για Παναθηναικο ανθρωπο που εχει απομεινει στην ομαδα (προηγηθηκε ο Πατερας, ο Βγενοπουλος, ο Σισσε, ο Σιμαο, ο Νινης, ο Ζολωτας, ο Τεν Κατε, και τελευταια ο Λετο) ειναι οτι χειροτερο. Αλλα οποιος πιστευει πως θα συνεχισει να στηριζει τον Φερειρα ο Αλαφουζος ειδικα με τις δυο ηττες με Τοτεναμ και Ξανθη που δεδομενα ερχονται ε ειναι γελασμενος.

ΥΓ2. Ημιμετρα ολα αυτα εννοειται. Το πρωτο πραγμα που θα επρεπε να μας ενδιαφερει πλεον ειναι να ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΙΚΟ για τους γνωστους λογους. Ο κ. Αλαφουζος ξεκινησε απο το "θα παρει ο Γιαννης τη ΓΗΠΕΛ με 1 ευρω και θα αναλαβει τις ευθυνες" και εφτασε τωρα να την ξαναενεργοποιει. ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ? Ο παρκαδορος των μετοχων, ευεργετης των γαβρων, συνομιλητης του βλασση τσακα, ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ τι δουλεια ειχε χτες στο γηπεδο? 

Ο Βγενοπουλος στην ΑΜΚ που ηταν να γινει τον Απριλιο και ΠΡΙΝ την ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ με τις παραιτησεις του οι ανθρωποι του Τζιγγερ ειχε ζητησει το απλο πραγμα να γινει ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΑΞΙΩΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ. ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΡΩΤΗΣΗ? Αλλα βεβαια ποια ερωτηση να γινει... ΕΔΩ ΞΑΝΑΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΓΗΠΕΛ.

ΥΓ3. Βγενοπουλε, Ζολωτα, Ξυλα κλπ, βγειτε και μιληστε. Καταλαβαινουμε τον εμετικο πολεμο που δεχτηκατε, καταλαβαινουμε και το οτι πεταχτικαν ευθαρσως τα εκατομμυρια σας στα σκουπιδια. Βγειτε και μιληστε ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου