Παράνοια.

Θα ξεκινησω με το εξης. Το χειροτερο απο ολα οσα συμβαινουν στον Παναθηναικο ειναι πως τυχαινει αυτη τη στιγμη να "συμφωνω" με τα σιχαματα που τοσα χρονια πινουν το αιμα του. Βεβαια αλλο να κριτικαρεις τον Αλαφουζο γιατι πονας τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ και θελεις αυτος να αναστηθει και ταυτοχρονα να γλιτωσει απο αυτους, και αλλο να τον κραζεις για να τον ξεσκισεις στη συνειδηση του κοσμου (οπως ακριβως εκαναν με τον Βγενοπουλο τον Πατερα και ολη την ΠΕΚ) και να βρεις καποιο παραθυρακι να γυρισεις και να συνεχισεις ΝΑ ΤΟΥ ΠΙΝΕΙΣ ΤΟ ΑΙΜΑ οπως εκαναν τοσα χρονια. 

Θα ειμαι συντομος σε αυτα που γινονται στραβα και πιο αναλυτικος σε αυτα που επιτασει Η ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ που τοσο εχει χαθει στον Παναθηναικο απο τοτε που θυμαμαι να καταλαβαινω. Ο Παναθηναικος λοιπον αυτη τη στιγμη εχει εναν προεδρο που εχει χασει εντελως τη μπαλα. Εχει εναν προπονητη σαν αυτους που εφερνε ο αρουλης τους ισπανους πουθεναδες και τον ειχαν να βολοδερνει μεταξυ φθορας και αυθαρσιας, εχει ενα ροστερ αστειο και απο χτες εχει τον πιο χαζο παλαιμαχο μας, γενικο αρχηγο και ενα κλασσικο βαρδινογιαννικο παλαιμαχο τεχνικο διευθυντη. Κερασακι στην τουρτα της παρανοιας ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ, Ο ΚΙΝΓΚ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ ΒΟΗΘΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ. Η μηπως πρεπει να τους αγαπησουμε ολους αυτους επειδη φορανε το τριφυλλι στο στηθος? Αμα ειναι ετσι θα πρεπε να αγαπαμε και τον Βελιτς, τον Κωτσιο και τον Αργυρη το Μητσου. 


Λενε καποιοι πως προηγειται η αποβαρδινογιαννοποιηση και πως ολα τα αλλα ειναι δευτερευοντα. ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ, ΔΙΑΦΩΝΩ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ γιατι :

Τι κακο εκανε ο βαρδινογιαννης στον Παναθηναικο?

1. Τραγικες μεταγραφες που οδηγησαν σε ποσα χαμενα πρωταθληματα.
2. Δημοσιουπαλληλιστικη νοοτροπια στην ομαδα που ειχε αντικτοιπο στο γηπεδο.
3. Εμετικη συμπεριφορα στον κοσμο. Αμεσα στους οργανωμενους κυνηγωντας τους, εμεσσα στον απλο κοσμο ξενερωνοντας τον.
4. Αδυναμια (ισως και ηθελημενα) να προστατεψει την ομαδα απο τη μαφια του ροκκο. 

Τι θα ηταν αποβαρδινογιαννοποιηση λοιπον?

1. Καλες μεταγραφες. Οχι ακριβες, ΚΑΛΕΣ. Θα τα πουμε παρακατω.
2. ΥΓΕΙΑ στην ομαδα και ταλιμπανιλικι απο τους παικτες. Το παραδειγμα ειναι ΚΛΑΣΣΙΚΟ και ΠΡΟΣΦΑΤΟ. Νικολας Πατερας προσδωσε οικογενειακο κλιμα στην ομαδα, Χενκ Τεν Κατε της προσδωσε τη χαμενη ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ αγωνιστικη νοοτροπια της.
3. ΣΕΒΑΣΜΟΣ στους ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ που δινουν ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ για τον Παναθηναικο και προσελκυση του υπολοιπου κοσμου μας ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΓΗΠΕΔΟ, ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΕΣΟΔΑ, ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ να διατηρουμαστε οπως αρμοζει στην ιστορια μας
4. Προστασια στο παρασκηνιο, οπως τα καταφερε ο Νικολας Πατερας. Δεν μπορω να καταλαβω, ο Πατερας τι ακριβως ειναι? Ειναι Θεος? ΟΧΙ. Απλα ο Τζιγγερ ηταν ειτε λιγος ειτε ανιωθος ειτε στημενος, και ο σημερινος προεδρος ειναι ΛΙΓΟΣ. Ο Πατερας εκανε ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ, με βαση ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ. 

Τι βαπτιζουμε λοιπον εμεις αποβαρδινογιαννοποιηση?

Το να φυγει ο Γοντικας και ο Βυντρα.

ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ.

Αλλα ΟΧΙ να λεμε πως επειδη φευγουν, κ.Αλαφουζο το πας καλα και προχωρα.

Τι ακριβως κανει καλα απο ολα τα υπολοιπα?

Το ροστερ για παραδειγμα.

Τοτσε, Φορναρολι, Κουινσι, Χουχουμης, Μαυριας, Μπαρμπαρουσης, Σισσοκο, Ζεκα, Καζιγιαμα, Φουρλανος, Βιτολο, Σο, Σπυροπουλος, Τριανταφυλλοπουλος, Πιντο, Λαγος, Βελασκεζ, Σειταριδης, Μαρινος.

Τραγικο, με τον καλυτερο παικτη να ειναι ΔΑΝΕΙΚΟΣ, τον δευτερο ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ καλυτερο να εχει κατσει πανω στο συμβολαιο του και να μας σπαει τ'αρχιδια σε καθε ματς και να αποδυκνυει γιατι δε στεριωσε σε καμια ομαδα στα 27 του χρονια (Κουινσι) και τριτο καλυτερο παικτη τον Γιουρκα που ειχε να παιξει μπαλα δυο χρονια και δεν ξερεις για ποσο ακομα μπορεις να βασιστεις πανω του. και να εχουμε μεινει μονο με το Βιτολο ΤΟΥ ΠΑΟΚ και ΤΟΥ ΑΡΗ, τον Ζεκα που ειναι απλα ενα χρησιμο εργαλειο και τα πιτσιρικια τον Μαυρια και τον Τριαντα. Τα πραγματα οσον αφορα το ροστερ ηταν διαφορετικα φυσικα πριν φυγουν ο Σιμαο ο Νινης ο Κλευτον και ο Κατσουρανης ως ελευθεροι συν Χριστοδουλοπουλο Μπουμσονγκ που φευγουν και τον Λετο.

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ. ΕΠΤΑ ΠΑΙΚΤΕΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΕΠΙΕΙΚΙΑ.

Τι θα πρεπε να γινει? Παντως οχι αυτο το ξεφτυλικι να εχουμε στοχους τον Ντινα της Παναχαικης, τον Μανια του Απολλωνα, και τον Καπελ της Δοξας Δραμας.

ΚΥΡΙΕ ΑΛΑΦΟΥΖΟ.

Υπαρχει το ασπρο και το μαυρο, ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΓΚΡΙ.

Δεν σου ζηταμε να κανεις ΤΟ ΑΣΠΡΟ. Απαιτει ομως η ιστορια του Παναθηναικου  (ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΜΑΣ ΣΩΤΗΡΙΑ) ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ το γκρι.

Το ασπρο ειναι ο Σισσε, το μαυρο ειναι ο Τοτσε, ΤΟ ΓΚΡΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΛΑΝΚΟ (ΠΧ)
Το ασπρο ειναι ο Τεν Κατε, το μαυρο ειναι ο Φαμπρι, ΤΟ ΓΚΡΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ (ΠΧ)
Το ασπρο ειναι αυτο που ζησαμε τη διετια 2008-2010, το μαυρο ειναι αυτο που ζουσαμε επι Τζιγγερ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, το ΓΚΡΙ ειναι να γινονται τα στοιχειωδη.

Αγωνιστικα :

Σκονδρας. Μενει ελευθερος. ΚΛΕΙΣΤΟΝ. ΠΟΣΑ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ? ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ?
Βασιλακακης. TO ΙΔΙΟ. ΠΟΣΑ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ? ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΝ? ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ?
Γιαννιωτας. 150χιλ ρητρα. ΟΥΤΕ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ? 
Κατιδης. Μας παιρνει Η ΚΟΥΛΑ το πιο ελπιδοφορο μεσο? ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ? ΜΠΟΡΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΕΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΣΥ?
Μητροπουλος. ΤΟ ΙΔΙΟ.
Κυργιακος. ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ. ΠΟΣΑ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΣΤΑ 33 ΤΟΥ?
Βασιλειου. Τιποτα το ιδεταιρο αλλα τουλαχιστον εμπειρια Α εθνικης και ελπιδοφορος. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΙΑΣ. 23 ΧΡΟΝΩΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ, ΜΕ 11 ΓΚΟΛ ΣΤΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ 4 ΣΤΗ Β. Και δεν κραταγαμε τον Πετροπουλο?

ΟΚΤΩ ΠΑΙΚΤΕΣ. ΜΕ ΨΙΧΟΥΛΑ. ΠΡΟΣΟΧΗ. ΟΧΙ ΤΣΑΜΠΑ ΠΟΥ ΚΙΝΕΙΣΑΙ ΕΣΥ. ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ ΠΟΥ ΚΙΝΕΙΣΑΙ. ΣΤΟ ΓΚΡΙ. ΜΕ ΨΙΧΟΥΛΑ ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ. Κυργιακος, Βασιλακακης, Σκονδρας, Βασιλειου ελευθεροι, Για Κατιδη Γιαννιωτα και Μητροπουλο το πολυ να στοιχησουν  500χιλ. Αμα δεν εχουμε 500χιλ που παμε δηλαδη? Στον Ντινα, στο Μανια, στο Ναπολεονι? Οραμα Πανιωνιου?

Με αυτους τους οκτω το ροστερ γινεται καπως ετσι.

Καρνεζης, Καπινο τερμα
Γιουρκας, Μαρινος δεξια
Κυργιακος, Σκονδρας, Τριαντα, Πιντο στοπερ.
Σπυροπουλος αριστερα για παγκο. Ενα κενο εδω για βασικος.
Βιτολο, Μητροπουλος αμυντικα χαφ.
Κατιδης, Ζεκα, Σισσοκο, Βασιλακακης κεντρο.
Χουχουμης αριστερα. Δευτερο κενο εδω ΑΦΟΥ ΛΥΣΣΑΞΑΤΕ ΝΑ ΔΙΩΞΕΤΕ ΤΟΝ ΛΕΤΟ.
Μαυριας, Γιαννιωτας δεξια.
Βασιλειου, και ενα τριτο κενο εδω (βασικος επιθετικος)

Και ψαχνουμε ενα αριστερο μπακ, ενα αριστερο χαφ και εναν επιθετικο. 

Το αριστερο χαφ και ο επιθετικος πρεπει να κανουν τη διαφορα.

ΕΝΑ ΣΩΡΟ οι καλοι παικτες στη Λατινικη Αμερικη.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΡΟΣΤΕΡ ΑΝΑΓΚΗΣ ΑΝΤΑΞΙΟ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ.

ΡΟΣΤΕΡ ΑΝΑΓΚΗΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ. ΓΙΑΤΙ Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ. ΟΥΤΕ ΤΗ ΓΗΠΕΛ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ, ΟΥΤΕ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΣΥ Η Ο ΚΟΣΜΟΣ. 

ΕΣΥ ΤΙ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ? ΕΝΑ ΤΡΑΓΙΚΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΥΤΕ ΕΥΡΩΠΗ ΔΕ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΟΠΩΣ ΕΥΘΑΡΣΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ? ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΡΑΖΟΥΝ (ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΔΩΣΕΙ ΑΠΕΙΡΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΟΥ) ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΞΙΩΘΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ. 3000 ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΘΑ ΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΦΑΥΛΟ ΚΥΚΛΟ. ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΛΕΦΤΑ ΔΕ ΒΓΑΙΝΩ ΕΥΡΩΠΗ ΔΕ ΣΩΖΩΜΑΙ, ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, ΘΕΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ.

Παμε στον προπονητη. ΠΟΙΟΣΕ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΠΟΥ ΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ? ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΕΥΡΩΠΗ? ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ? ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΤΥΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΡΙΣΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ? ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΕΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙ? ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙ? Ο ΑΣΧΕΤΟΣ Ο ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ? Ο ΝΕΟΣ ΛΙΒΑΘΗΝΟΣ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΑΚΗΣ? Η Ο ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ Ο ΑΓΡΙΟΓΑΤΟΣ? 

ΤΟ Α ΚΑΙ ΤΟ Ω ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΥΓΕΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΟΥ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΘΑ ΛΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΕ ΠΕΡΓΑΜΗΝΕΣ.

Κανονικα πρεπει να φερεις τον Ολλανδο πισω. Αλλα μη ζηταμε πολλα. ΦΕΡΕ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ  ΠΧ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΨΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ. ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΣΤΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ. ΦΕΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΜΠΕΝ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ. ΤΙ ΖΗΤΑΜΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΜΟΥΡΙΝΙΟ? ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΓΚΡΙ ΖΗΤΑΜΕ. ΟΧΙ ΤΟΝ ΤΕΝ ΚΑΤΕ, ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕΣ. ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΜΕ ΕΜΠΕΝ. ΤΕΝ ΚΑΤΕ. ΕΥΡΩΠΑΙΟ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ. ΜΕ ΠΕΡΓΑΜΗΝΕΣ. ΜΕ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ Η ΜΕ ΥΠΕΡΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΜΙΚΡΗ.

Διοικητικα.

ΑΓΚΑΛΙΑΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. 

Καλα αυτο η το χεις η δεν το χεις. 

ΔΕΝ ΤΟ ΧΕΙΣ. ΞΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΕΛΕΙΩΣ.

Παρασκηνιο. 

Αυτο θελει υπομονη. ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ.

Κοσμος.

Κανε τα παραπανω και αν δεν εχεις 20.000 μελη και διαρκειας του χρονου  στη Λεωφορο να με φτυσεις. Αν ειδικα κανεις μια μικρη ΥΠΕΡΒΑΣΗ και φερεις τον Σισσε ΔΑΝΕΙΚΟ και κρατησεις και τον Λετο για τα δυο κενα που λεμε απο πανω? ΚΑΡΦΙΤΣΑ ΔΕ ΘΑ ΠΕΦΤΕΙ.

ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ? ΚΑΝΑ ΜΥΡΙΟ Ο ΣΙΣΣΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ Ο ΛΕΤΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ. ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΙΣΩ, ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΕΣΩ ΕΞΟΔΟΥ ΤΟΥ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΕ ΒΓΑΛΕΙ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ Ο ΦΑΜΠΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΙΝΑ? 

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΥΛΟ ΚΥΚΛΟ ΘΑ ΜΠΛΕΞΟΥΜΕ? ΝΑ ΜΗ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΠΟΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΤΟ ΜΑΥΡΟ? ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΟΧΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΟΥΤΕ ΤΑ ΛΙΓΑ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΑΘΟΛΟΥ? 

ΒΑΛΕ, ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ.

ΞΥΠΝΑ.

ΥΓ. Τουλουμπα, τουλουμπακια και μπλογκερς της πουτσας, ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ.









1 σχόλιο: